nieuws

Steven Goegebeur over Sudoku

Standup-comedian Steven Goegebeur verklaart op zijn onnavolgbaar subtiel-ironische manier zijn liefde voor 'Sudoku', de nieuwe thriller van Bart Debbaut. Zijn getuigenis laat je glimlachen, het boek zelf bezorgt je nagelbijtende spanning. Kijken en lezen maar! Veel plezier!

 

Bart Tommelein over Sudoku

Vice-ministerpresident Bart Tommelein is al jaren fan van de boeken van Bart Debbaut. Ook in dit filmpje getuigt hij met plezier over zijn enthousiasme over Sudoku, de nieuwe thriller van de auteur. Zijn getuigenis geeft je gegarandeerd zin om het boek snel aan te schaffen. Veel leesplezier!

 

Druk programma in mei!

Druk programma voor de boeg in de maand mei. Wie dat wil, kan me ontmoeten op 3 plaatsen in de meimaand. Hieronder lijst ik graag op wat ik van plan ben. 

1. Kunstroute Tienen

kunstroute Tienen

 

BartOp 6 mei wordt er in Tienen een kunstroute georganiseerd. Overal in de stad kunnen mensen kennis maken met woord, beeld, dans, performance, fotografie, mode, toneel, muziek.

De organisatie heeft me gevraagd voor een gastoptreden. Ik heb ervoor gekozen om dat te doen op een originele manier. Ik ga fragmenten uit mijn nieuwe thriller SUDOKU voorlezen en koppelen aan zelf-gecompneerde pianomuziek. Achteraf maak ik graag tijd voor een praatje of signeer ik met plezier mijn boeken. 

Wie me aan het werk wil zin, komt daarvoor naar het Theatercafe. Alle info over Kunstroute Tienen vind je hier

Plaats: Theatercafé, Sint-Jorisplein 2, Tienen

Datum: 6 mei 2017

Uur: 19u00 tot 19u30

 

 

2. Lezing 'Hoe schrijf ik een boek' in Kortenaken

vtbkultuurVtbKultuur in Kortenaken heeft me gevraagd een lezing te geven. Ik heb gekozen voor de lezing 'Hoe schrijf ik een boek'? Met deze interactieve, orginele en soms humoristische lezing ga ik de confrontatie aan met de lezer, met mensen die zelf hopen ooit een boek te schrijven en met fans. Ik daag uit, geef voorbeelden, zoek naar oplossingen en vertel honderduit over het vallen en opstaan tijdens mijn schrijfcarrière.

Alles wat je altijd wilde weten, maar nooit durfde te vragen, kom je te weten tijdens deze lezing. Na afloop signeer ik met plezier mijn boeken, voor wie dat wil uiteraard. Hartelijk welkom! Voor meer info, klik hier!

Plaats: Bibliotheek Kortenaken, Krawatenstraat 38

Datum: 17 mei 2017

Uur : 20u00

 

3. Literaire avond met Johan Op De Beeck en Bart Debbaut in Zoutleeuw

literaire avond Johan Op de Beeck en Bart Debbaut

OC De Kring in Zoutleeuw organiseert op dinsdag 30 mei een literaire avond met Johan Op De Beeck en mezelf. Johan, die we nog kennen als BRT-journalist, is een veelgevraagd spreker. Hij schreef verschillende boeken over Napoleon en vertelde er ook meesterlijk over in een reeks op radio Klara.

Ik zal hem graag aan het werk horen en vervolgens de aanwezigen vergasten op een spannend verhaal over boeken schrijven, vallen en opstaan, zoeken naar spanningsbogen, botsen tegen muren, oplopen van frustraties en trots zijn op de resultaten van de pennenvrucht.

Na afloop signeren zowel Johan als ik met plezier onze boeken.

Klik hier voor meer info. Hartelijk welkom!

Plaats: OC De Kring, Vincent Betsstraat, Zoutleeuw

Datum: 30 mei 2017

Uur: 20u00

 

 

 

 

DW Streekkrant over Sudoku (5/04/2017)

Artikel in DW (Deze Week/De Streekkrant Sint-Truiden/Tienen) over SUDOKU. (5/04/2017)

Sudoku in DW/Streekkrant Sint-Truiden/Tienen 5/4/2017

4-sterren-recensie in Knack

Driewerf hoera!

1. Relikwie werd geselecteerd voor de Moordzomer van Knack en Standaard Boekhandel. Het boek is uitgekozen als 1 van de 22 geselecteerde topthrillers.

2. In Knack van 8 juni 2016 kreeg Relikwie een vier-sterren-recensie!

3. UItgeverij Lannoo liet me deze week weten dat er een tweede druk aankomt van Relikwie.

 

Vier sterren recensie in Knack van 8 juni 2016

Over 'Relikwie' bij ROB-tv (19 maart 2016)

Op 19 maart vertelde Bart Debbaut honderduit over Relikwie, op de sofa bij ROB-tv. In het interview wordt er ook nog gepraat over de nieuwe lente/zomercollectie in de mannenmode (als zaakvoerder van herenkledingzaak De Gouden Schaar in Tienen). 

 

 

De boekvoorstelling van Relikwie - integraal

Amauteur-videograaf Gi Govaerts maakte spontaan een videoreportage van de boekvoorstelling van Relikwie, de nieuwe (zesde) thriller van Bart Debbaut. Het boek werd op 3 maart 2016 voorgesteld in de Sint-Germanuskerk van Tienen. Wie niet aanwezig kon zijn en toch wil weten wat burgemeester Katrien Partyka, uitgeefster Maaike van Hoecke en staatssecretaris Bart Tommelein over het boek vertelden of willen weten wat Bart Debbaut zelf te vertellen had, kan hieronder het hele verslag bekijken en beluisteren!

 

Reportage ROB-tv: voorstelling Relikwie

De regionale televisiezender ROB-tv besteedde in haar journaal van vrijdag 4 maart 2016 aandacht aan de boekvoorstelling van Relikwie, de nieuwe thriller van Bart DEBBAUT. Hieronder kan je de reportage bekijken.

'Relikwie, zo heet de nieuwste thriller van schrijver Bart Debbaut uit Tienen. Een fictieboek met een universeel thema, want het vertelt een verhaal over vreemdgaan en de angsten die daarbij komen kijken. Bij de voorstelling van elk nieuw boek nodigt de auteur een bekende kop uit en gisteravond was dat staatssecretaris Bart Tommelein.'

Relikwie: de recensies

Relikwie, de coverHieronder vind je een up-to-date lijst van gevonden recensies en besprekingen van Relikwie, het achtste boek en de zesde thriller van Bart Debbaut. Bekijk hier ook de spannende, intrigerende trailer van Relikwie.

 

Benieuwd wat de lezers zelf vinden van Relikwie: klik op de logo's van Lezerstippenlezers.be en Goodreads en ontdek hun beoordelingen

 Lezerstippelezers.be

 goodreads

 1. Het Nieuwsblad regio Leuven-Hageland - 3 maart 2016
 2. Bart Tommelein, staatssecretaris - 4 maart 2016
 3. ROB-televisie: reportage van de boekvoorstelling - 4 maart 2016
 4. Het Laatste Nieuws editie Hageland - 5 maart 2016
 5. Het Belang van Limburg - 5 maart 2016
 6. Made in Vlaams Brabant - 5 maart 2016
 7. Rondom Tienen - 9 maart 2016
 8. De Streekkrant, regio Tienen - 9 maart 2016
 9. Het Belang van Limburg, recensie - 12 maart 2016
 10. De Boekenweek - 19-26 maart 2016
 11. Actueel Tienen - 16 maart 2016
 12. De Streekkrant, regio Tienen - 16 maart 2016
 13. ROB-tv - 19 maart 2016 - video!
 14. Jongerenplaneet - 23 maart 2016
 15. Cerberus Online/Out of this world - 23 maart 2016
 16. De boekenkast - 10 april 2016
 17. Knack - 8 juni 2016
Inhoud syndiceren

Laatste Nieuws

Druk programma in mei! (26/04/2017)
Druk programma voor de boeg in de maand mei. Wie dat wil, kan me ontmoeten op 3 plaatsen in de meimaand. Hieronder lijst ik graag op wat ik van plan ben.  1. Kunstroute Tienen   Op 6 mei...
Artikel in DW (Deze Week/De Streekkrant Sint-Truiden/Tienen) over SUDOKU. (5/04/2017)