pers

Steven Goegebeur over Sudoku

Standup-comedian Steven Goegebeur verklaart op zijn onnavolgbaar subtiel-ironische manier zijn liefde voor 'Sudoku', de nieuwe thriller van Bart Debbaut. Zijn getuigenis laat je glimlachen, het boek zelf bezorgt je nagelbijtende spanning. Kijken en lezen maar! Veel plezier!

 

Bart Tommelein over Sudoku

Vice-ministerpresident Bart Tommelein is al jaren fan van de boeken van Bart Debbaut. Ook in dit filmpje getuigt hij met plezier over zijn enthousiasme over Sudoku, de nieuwe thriller van de auteur. Zijn getuigenis geeft je gegarandeerd zin om het boek snel aan te schaffen. Veel leesplezier!

 

Druk programma in mei!

Druk programma voor de boeg in de maand mei. Wie dat wil, kan me ontmoeten op 3 plaatsen in de meimaand. Hieronder lijst ik graag op wat ik van plan ben. 

1. Kunstroute Tienen

kunstroute Tienen

 

BartOp 6 mei wordt er in Tienen een kunstroute georganiseerd. Overal in de stad kunnen mensen kennis maken met woord, beeld, dans, performance, fotografie, mode, toneel, muziek.

De organisatie heeft me gevraagd voor een gastoptreden. Ik heb ervoor gekozen om dat te doen op een originele manier. Ik ga fragmenten uit mijn nieuwe thriller SUDOKU voorlezen en koppelen aan zelf-gecompneerde pianomuziek. Achteraf maak ik graag tijd voor een praatje of signeer ik met plezier mijn boeken. 

Wie me aan het werk wil zin, komt daarvoor naar het Theatercafe. Alle info over Kunstroute Tienen vind je hier

Plaats: Theatercafé, Sint-Jorisplein 2, Tienen

Datum: 6 mei 2017

Uur: 19u00 tot 19u30

 

 

2. Lezing 'Hoe schrijf ik een boek' in Kortenaken

vtbkultuurVtbKultuur in Kortenaken heeft me gevraagd een lezing te geven. Ik heb gekozen voor de lezing 'Hoe schrijf ik een boek'? Met deze interactieve, orginele en soms humoristische lezing ga ik de confrontatie aan met de lezer, met mensen die zelf hopen ooit een boek te schrijven en met fans. Ik daag uit, geef voorbeelden, zoek naar oplossingen en vertel honderduit over het vallen en opstaan tijdens mijn schrijfcarrière.

Alles wat je altijd wilde weten, maar nooit durfde te vragen, kom je te weten tijdens deze lezing. Na afloop signeer ik met plezier mijn boeken, voor wie dat wil uiteraard. Hartelijk welkom! Voor meer info, klik hier!

Plaats: Bibliotheek Kortenaken, Krawatenstraat 38

Datum: 17 mei 2017

Uur : 20u00

 

3. Literaire avond met Johan Op De Beeck en Bart Debbaut in Zoutleeuw

literaire avond Johan Op de Beeck en Bart Debbaut

OC De Kring in Zoutleeuw organiseert op dinsdag 30 mei een literaire avond met Johan Op De Beeck en mezelf. Johan, die we nog kennen als BRT-journalist, is een veelgevraagd spreker. Hij schreef verschillende boeken over Napoleon en vertelde er ook meesterlijk over in een reeks op radio Klara.

Ik zal hem graag aan het werk horen en vervolgens de aanwezigen vergasten op een spannend verhaal over boeken schrijven, vallen en opstaan, zoeken naar spanningsbogen, botsen tegen muren, oplopen van frustraties en trots zijn op de resultaten van de pennenvrucht.

Na afloop signeren zowel Johan als ik met plezier onze boeken.

Klik hier voor meer info. Hartelijk welkom!

Plaats: OC De Kring, Vincent Betsstraat, Zoutleeuw

Datum: 30 mei 2017

Uur: 20u00

 

 

 

 

DW Streekkrant over Sudoku (5/04/2017)

Artikel in DW (Deze Week/De Streekkrant Sint-Truiden/Tienen) over SUDOKU. (5/04/2017)

Sudoku in DW/Streekkrant Sint-Truiden/Tienen 5/4/2017

4-sterren-recensie in Knack

Driewerf hoera!

1. Relikwie werd geselecteerd voor de Moordzomer van Knack en Standaard Boekhandel. Het boek is uitgekozen als 1 van de 22 geselecteerde topthrillers.

2. In Knack van 8 juni 2016 kreeg Relikwie een vier-sterren-recensie!

3. UItgeverij Lannoo liet me deze week weten dat er een tweede druk aankomt van Relikwie.

 

Vier sterren recensie in Knack van 8 juni 2016

Over 'Relikwie' bij ROB-tv (19 maart 2016)

Op 19 maart vertelde Bart Debbaut honderduit over Relikwie, op de sofa bij ROB-tv. In het interview wordt er ook nog gepraat over de nieuwe lente/zomercollectie in de mannenmode (als zaakvoerder van herenkledingzaak De Gouden Schaar in Tienen). 

 

 

Relikwie in De Streekkrant, regio Tienen, 16 maart 2016

Aan lokale aandacht geen gebrek. Ook De Streekkrant regio Tienen van 16 maart 2016 besteedde aandacht aan Relikwie, de nieuwe thriller van Bart Debbaut.

Relikwie in De Streekkrant, 16 maart 2016, Bart Debbaut

Relikwie in Tienen Actueel 16 maart 2016

Artikel in Tienen Actueel van 16 maart 2016. Klik op het artikel voor een grotere versie (met 'loupe'-muisklik te vergroten)

Relikwie opgenomen in De Boekenweek 19-26 maart 2016

Relikwie is één van de vier geselecteerde spannende boeken op een totaal van 41 boeken in de selectie van De Boekenweek, die plaatsheeft van 19 tot 26 maart.

Op de website van De Boekenweek kan je alle informatie terugvinden over de geselecteerde boeken. Hier vind je specifiek de info over Relikwie.

Hieronder de bespreking in de gids die verscheen als bijlage van De Standaard van 16 maart 2016.

Relikwie in De Boekenweek 19/26 maart 2016

Inhoud syndiceren

Laatste Nieuws

Druk programma in mei! (26/04/2017)
Druk programma voor de boeg in de maand mei. Wie dat wil, kan me ontmoeten op 3 plaatsen in de meimaand. Hieronder lijst ik graag op wat ik van plan ben.  1. Kunstroute Tienen   Op 6 mei...
Artikel in DW (Deze Week/De Streekkrant Sint-Truiden/Tienen) over SUDOKU. (5/04/2017)