Hoe word ik een winnaar en hoe blijf ik het?

In 2003 publiceerde ik samen met Jan Ceuleers (voormalig BRT-directeur televisie) en Louis Verbruggen het managementboek 'Hoe word ik een winnaar en hoe blijf ik het?'.

Uit een reeks van 20 interviews met topfiguren uit de politiek (o.a. Jean-Luc Dehaene), de zakenwereld (o.a. Fred Chaffart), de sport (o.a. Johan Museeuw), de media (o.a. Wouter Vandenhaute) en de cultuur (o.a. Jan Hoet) zochten en vonden we een rode draad doorheen het streven naar en in stand houden van succes.

Aan de hand van alle factoren die een invloed hebben op het succes, ontwikkelden we een coachingsmodel dat iedereen in staat moest stellen zichzelf of zijn medewerkers te evaueren in het streven naar succes.

De rationale, sociale en mentale vaardigheden kregen een gewicht toebedeeld, zodat uiteindelijk een score kon worden gekleefd op de mate waarin iemand succesvol bezig is. 

 Uitgeverij Aqua Fortis


ISBN 90-5904-024-4


2003


(uitverkocht)

Laatste Nieuws

In het Nieuwsblad van 15 maart 2018 gaat journalist John Vervoort dieper in op het boek en de auteur. En geeft hij een eerste recensie op het boek: Debbaut speelt met waarheid en leugens en weet -...
En toen kwam het verrassende nieuws: een van de kandidaten van de nieuwe reeks van De Mol (start 25/03/2018) is een priester. Meteen ging er bij sommigen een belletje rinkelen: immers, in het boek is...
Het Nieuwsblad 13 maart 2018