De Facebook moorden

Hans Devriendt. Brave echtgenoot, voorbeeldige vader van twee kinderen, onberispelijke medewerker in een cultureel centrum. Zijn leven lijkt harmonieus, tot hij op een huwelijksfeest geconfronteerd wordt met iets wat hem de adem beneemt. Hij besluit wraak te nemen. Bloedige wraak. Hij kondigt dat aan via Facebook, want zo veel mogelijk mensen moeten directe getuigen worden van wat er gebeurt. Als de eerste dode valt, beseft John Leyssens, hoofdrechercheur van de federale politie in Leuven, de ernst van de zaak. De Computer Crime Unit moet de facebookpagina traceren, maar ze bijt er haar tanden op stuk. Als even later ook een tweede en een derde slachtoffer vallen, schakelen Leyssens en Van Cattendyck in een hogere versnelling. Stukje bij beetje ontrafelen ze een onthutsende en kwetsende waarheid, die uitmondt in een gruwelijk en zinderend einde. Wie zijn de slachtoffers? En wie is de dader?

De Facebookmoorden!

Het boek 'De Facebookmoorden' lag al een hele tijd in de kast te wachten om te worden gelezen. Het was niet zo verstandig van me om het tijdens een drukke werkweek te beginnen lezen. Ik kon niet stoppen met lezen, met als gevolg dat ik de volgende dag met hele kleine oogjes op m'n werk zat. Kan niet wachten om een ander boek van u te halen.

super

ik heb deze boek nu gelezen voor de boekenronde op school en ik ga hem zeker aanraden aan iedereen in de klas , heb nog nooit zo graag een boek gelezen als dit .
groetjes yellise 

fijn Yelisse!

Dankjewel, Yelisse, voor je enthousiaste reactie. Doet me veel plezier! 

GEWELDIG BOEK!!

Ik ben een meisje van 14 en heb De Facebookmoorden op vakantie gelezen.( in een dag en avond)
dit boek is zeker weten het beste dat ik ooit gelezen heb! ik lees het nu voor de vierde keer en kijk ernaar uit om nog meer boeken van Bart Debbaut te lezen!
bedankt voor dit goede boek!!

tof

Dankjewel Anouk, voor je fijne reactie!

Niet te doen

Door Bart zijn geschrijf werd mijn vrouw kwaad op mij omdat ik niet naar bed kwam. Ik wou alleen maar verder lezen tot de laatste pagina. Eén goeie raad dus: vroeg op de dag beginnen lezen of je verliest goeie punten. Zal zelf het voorbeeld geven met je nieuw boek Bart. Kijk er al naar uit.
Joan
 

Uitgelezen op 1 dag!

Lang geleden dat ik zo'n superspannend boek gelezen heb! Ik had nooit gedacht dat eens ik begon te lezen, niet meer kon stoppen. Kijk al uit naar het volgend boek.Een echte aanrader!

Facebookmoorden

Hoi Bart,
Het was een meer dan aangename verrassing om via het boek 'De Facebookmoorden',  met jou kennis te mogen maken .. ik was na het lezen van de eerste regels al direct in de ban van .. het smaakt naar meer, mijn honger om nog meer van jou te mogen lezen werd alleen maar aangewakkerd.  Terwijl ik vol ongeduld zit te wachten op het vervolg, verhuist jouw boekje naar een nieuwe hongerige, nieuwsgierige lezer. Myriam

De Facebookmoorden.

Dag Bart,
Het is al jaren geleden dat ik nog een boek in men handen heb genomen. (Het is geleden van toen ik ng verplicht was op school om er één te lezen.) Deze week liep is samen met mijn man door de Aldi, wachtend aan de kassa zag ik enkele boeken liggen. Ik nam tussen de soorten boeken enkel de jouwe vast en hoopte dat ik hiermee mijn slapeloze nachten kon vullen.(De jouwe intresseerde me metteen dus deed ik de moeite niet om de anderen te bekijken ;)) Thuiskomend dacht ik dat het wel een tijdje zou duren voor ik hiermee klaar was, maar ik las jou boek uit in 2 nachten. Het was zo spannend en  zo mooi geschreven dat ik het gevoel had dat ik erbij was. Nooit heb ik een thriller gelezen, en ik wou je even laten weten, dat door jou boek, mijn intresse in lezen begonnen is!
Proficiat met je talent!!!
Groetjes Maaike

Super!

Hye, ik heb het boek in één ruk uitgelezen zo goed is i !
Het was soms wel creepy omdat de straat waar ik woon ook vermeld is geweest in het boek, kreeg toen wel effe kippenvel ^^
Echt super boek !

Leuk boek

Hoi,
Ik ben nog maar juist begonnen in het boek en vind het nu al een super goed boek,
ingewikkeld, maar leuk
grts Liesbeth

De facebookmoorden

Heb enorm genoten van het boek. Ik hou van thrillers en van Vlaamse schrijvers. Bart Debbaut is toch een van de betere moet ik eerlijk toegeven. Ga me ook de andere 2 boeken aanschaffen want ben onder de indruk van de schrijfstijl. Proficiat

tof boek

Bart,
Heb nu alle drie je boeken gelezen .
ze zijn alle drie goed maa je laaste is de beste. hop na nr 4
doe zo verder

in één ruk uitgelezen....

Het feit dat ik deze reactie  midden in de nacht post, is volledig aan jou te danken.....
Ik ben begonnen met jou te lezen doordat de Facebookmoorden in "de 7e dag" werden voorgesteld.  De plaatselijke bib heeft jouw boek op mijn suggestei aangekocht, en dat was mijn eerste kennismaking met jouw Leuvens speurdesteam. Waarna ik de smaak te pakken kreeg, en dan ook het "Scherven" en "Tralies" ben beginnen lezen! En 10 minuten geleden dus beëindigd....
Smaakt naar meer! Tuurlijk ook om te weten hoe John en Mieke het er verder zullen vanaf brengen!
September is nog lang..... ;-(
 

Leuk!!

Dag Anny

dank voor je enthousiaste reactie? Doet me veel plezier.

Aan jou en alle 'fans van het eerste uur': stuur me gerust een mailtje via het contactformulier. Dan heb ik ook jullie mailadres en kan ik jullie op de hoogte houden van mijn nieuwe boek(en).

Hartelijke groet!

Bart

Erkenning

Hoi Bart,
Ik vind dat je dringend meer erkenning verdient en dat je daarom een grote prijs
hoort te winnen. Dat mag van mij de Hercule Poirotprijs, de Diamanten Kogel en/of
de Gouden Strop zijn. Alle drie mag natuurlijk ook. Ik wens je tot slot nog veel succes
en schrijfgenot.

knap

Dag Bart,
heb de Facebookmoorden in 2 dagen uitgelezen. Moest weten wat op dat trouwfeest was gebeurd.
Ik vond Scherven en Tralies al goed maar deze is voorlopig mijne favoriet.
Knap gedaan. Fier een mede-Lieveneer te zijn.
Grt Dirk

verwondering

Verwonderde verrassing.. verraste verwondering..
Ik heb je laatste boek in 2 dagen uitgelezen. "Scherven" en "tralies" volgen nog. Soms is het leuk om de dingen omgekeerd aan te pakken, weet je.
Heel aangenaam verrast, Bart! Wow, dat heb je goed gedaan.. Er was een tijd van wierookstokjes in pudding steken en de geest van Ghandi, die heb ik nog steeds niet op bezoek gehad, maar het was leuk om thagaste erbij te betrekken!
Je hebt duidelijk meer in de vingers dan "whiter shade of pale" op het Landense kerkorgel.
Bedankt, en proficiat!
Ik heb genoten van dit pareltje.  Keep it up!
 

Dankjewel Anneke. Leuk van je

Dankjewel Anneke. Leuk van je om even aan die mooie tijd te herinneren... 't Doet me plezier dat er nog iets van is blijven hangen!

De Facebookmoorden

Beste Bart,
 
Van harte gefeliciteerd met dit prachtig boek. ik heb ze alle drie gelezen ,het eerste was super,maar dit is buitengewoon goed. ik zou zeggen ik en de rest van je fans wachten geduldig op nr 4 eigenlijk 5,6,7.........
 
Groetjes Sylvia

txs

Dag Sylvia,
dank voor je reactie. Ik ben intussen ijverig aan het schrijven aan een opvolger voor 'De Facebookmoorden'. Maar voor de fans wordt het wellicht wachten tot september 2011....

De facebookmoorden

Wauw voel ik me vereerd met een reactie van de auteur. Ik lees al jaren zoveel boeken maar dit is me nog nooit overkomen...
Inmiddels heb ik een verslag geplaatst van de facebookmoorden op:
http://uitgelezen.punt.nl/?id=559697&r=1
Als je op de link klikt kom je er. Ik als nederlander moest erg aan sommige woorden wennen. Ik heb een vriendin in Belgie dus ik ben het wel gewend, maar soms dacht ik wel van huh ok apart woord voor het een of ander. Dit nam echter niks af in het leesgenot. Persoonlijk vind ik het fijner als iemand niet steeds bij voor en achternaam genoemd word omdat ik op den duur erin zit en wel weet wat de achternaam van iemand is. Maar ach dat is een minimaal kritiek puntje. Ik vond het verhaal namelijk zo goed! Ook omdat het vanuit de dader word geschreven maar je niet weet wie het is en waarom hij het nou precies doet. Ik bleef nieuwsgierig naar hoe het zat en heb het heel snel uitgelezen. Tot het einde bleef het tempo er goed in en de ontknoping was mooi uitgewerkt! Erg goed!!!!!!
Jammer dat ik er pas later achter kwam dat het een boek was uit een serie. Dat zag ik toen ik hier op een gegeven moment kwam. Op de nederlandse sites word dat niet overal even duidelijk aangegeven. Zelf ben ik namelijk zo een die dan liever begint bij het begin van de serie!
Liefs

De facebook moorden

Zoals beloofd op de boekenbeurs, hier mijn reactie, Bart ! Uitermate knap geschreven - om in éénmaal uit te lezen - ik heb er echter 3 dagen overgedaan, wat voor mijzelf een echt record is, daar ik in feite geen fananatiek lezer meer ben, maar dat heb jij bij deze verandert ! U mag mij in het rijtje plaatsen van "fans", want bij deze ga ik me ook de vorige uitgaves aanschaffen !! Wat een talent - en supervlot te lezen - PROFICIAT, doe zo verder en verras ons zo vlug mogelijk met meer adembenemende lectuur....

de facebook moorden

kan alleen maar zeggen dat het weer een superspannend boek was, het overtreft de vorige twee, doe zo verder !!!

Dit is griezelig echt! De

Dit is griezelig echt! De manier waarop Hans zijn 'publiek' bespeelt, manipuleert, maakt dit boek tot een echte pageturner. Ik heb ervan genoten!

facebookmoorden

Proficiat Bart, heel goed boek, niks dan lof!!

Het boek was weer supergoed

Het boek was weer supergoed net zoals de 2 vorige boeken!!

de Facebookmoorden

het lezen van de Facebookmoorden kan de gezondheid schaden! :-p
(ik lees te lang en krijg slaaptekort waardoor ik 's morgens op mijn werk verstrooid ben)

gewoon een schitterend boek

gewoon een schitterend boek: spannend van begin tot einde! Een aanrader! Dikke proficiat, Bart

boek

Ik ga echt dit boek halen en lezen hoor !
dit lijkt mij zo een sjiek boek!
 

Facebookmoorden

Locatie zoals in vorige boeken, regio leuven?

Mvg Karl

locatie

Inderdaad, Karl, ook dit boek speelt zich af in Leuven, met hoofdinspecteur John Leyssens en inspecteur Mieke Van Cattendyck als de speurders van dienst.

Laatste Nieuws

Hebban.nl, de grootste boekensite en lezerscommunity van Nederland, verscheen zopas een groepsrecensie van 'De Mol'. Negen lezers lazen het boek en gaven er individueel en in groep hun mening over....
Artikel uit 'De Zondag' van 25 maart 2018.
Bij ROB-tv over De Mol (26/03/2018)
Bij de regionale televisiezender ROB-tv vertelt Bart Debbaut honderduit over 'De Mol', de eerste thriller rond de gelijknamige succesreeks op tv. 'De Mol' is zijn tiende boek. Het boek verschijnt...